Solid fagkunnskap

Norsk Klimasenter er en leverandør
av energismarte varmeløsninger.

Vi står fritt til å velge de løsningene som til enhver tid er de beste på markedet. ​ Med solid og stolt fagkunnskap ønsker vi å være den fremtidsrettede aktøren som i betydelig grad skal lede utviklingen. Det skal kundene våre oppleve gjennom nytenking og forbilledlig service.

Få en gratis og uforpliktende befaring


Vi har priser du kan leve med

Vi skal være rimeligere enn alle andre, ha fokus på kvalitet og trygghet. Vi får gode tilbakemeldinger fra markedet og har utviklet sterke bånd til våre trofaste kunder. Det betyr at vi gjør ting riktig. Norsk Klimasenter opererer på Sør-Vestlandet, store deler av Østlandet inkludert Oslo, Akershus; Buskerud, Østfold og Vestfold samt delvis i Hordaland og Agder-fylkene. ​ Vi er NOVAP-godkjent og alle våre montører er F-gass sertifiserte. Så vet du det

Montering etter alle kunstens regler

Montering etter alle kunstens regler Vi er opptatt av det kosmetiske. Det skal se skikkelig ut. Plasseringen av varmepumpen skal være så diskre at du helst ikke legger merke til den. Ikke alltid like lett selvsagt, men vi er flinke til å finne gode løsninger, både ute og inne. Monteringsarbeidet koster fra 4 900,- kroner.

gratis befaring

Hos oss får du en super serviceavtale


For å opprettholde kvaliteten og effekten på varmepumpen, anbefaler vi service en gang i året. Forøvrig kan det være smart å rense filteret iblant. En gang i måneden, og du har en varmepumpe som bidrar til et behageligere inneklima og god økonomisk uttelling i mange år fremover.

GRATIS befaring?
Send VARME til 942 000 55