Fujitsu General Ltd multisplitt

Fujitsu General Ltd multisplitt

råtassen, Fujitsu General multisplitt

Fujitsu General multisplitt kobler sammen flere luft til luft varmepumper i ett hus

Inverter multisplitt fra General varmepumpe kobler sammen flere varmepumper (innedeler) med en utedel og gir deg mulighet til å skreddersy klimaet i mange rom samtidig. Sett sammen det systemet som passer best til dine behov. Passer til bolig, kontor eller butikk.

General varmepumpe sin multisplitt løsning gir deg muligheten til å tilkoble fra 2 til 8 varmepumper i et system i din bolig. Anlegget er et meget fleksibelt og kompakt system som er lett å installere og enkelt gir deg individuell kontroll over alle rom med innedeler. General varmepumpe kan levere 3 forskjellige størrelser på utedeler, noe som gir mulighet til en kjøleeffekt fra 4,6 til 15,6kW og en varmeeffekt fra 5,4 til 18kW.

Løsningen er enkel og sparer boligen for masse plass ute. Med en av General varmepumpe sine forskjellige modeller så er det også lett å finne en varmepumpe som kler hvert enkelt rom. Systemet er godt egnet for eneboliger, store leiligheter, kontorbygg og butikker.

Sentral fjernkontroll for innedeler koblet til multi-splitt.
Flere varmepumper koblet sammen i ett hus kan enkelt styres ved hjelp av en sentral fjernkontroll. Smarte programmer hjelper systemet å spare energi.