Norsk Klimasenter er en leverandør av energismarte varmeløsninger. Vi kan med hånden på hjerte si at vi kan varmepumper og ventilasjon. Våre kunder kan til en hver tid velge de beste løsningene på markedet. Med stolt fagkunnskap ønsker vi å være den fremtidsrettede aktøren innen varmeløsninger. Våre kunder skal oppleve forbilledlig service, fokus på kvalitet og trygge avtaler.

Vi står fritt til å velge de løsningene som til enhver tid er de beste på markedet. ​ Med solid og stolt fagkunnskap ønsker vi å være den fremtidsrettede aktøren som i betydelig grad skal lede utviklingen.

Det skal kundene våre oppleve gjennom nytenking og forbilledlig service.

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg innen kort tid


PRISER DU KAN LEVE MED

Vi skal være rimeligere enn alle andre, ha fokus på kvalitet og trygghet.

Montering etter alle kunstens regler

Montering etter alle kunstens regler Vi er opptatt av det kosmetiske. Det skal se skikkelig ut. Plasseringen av varmepumpen skal være så diskre at du helst ikke legger merke til den. Ikke alltid like lett selvsagt, men vi er flinke til å finne gode løsninger, både ute og inne.

BEFARING

Hos oss får du en super serviceavtale

For å opprettholde kvaliteten og effekten på varmepumpen, anbefaler vi service en gang i året. Forøvrig kan det være smart å rense filteret iblant. En gang i måneden, og du har en varmepumpe som bidrar til et behageligere inneklima og god økonomisk uttelling i mange år fremover.

BEFARING