post@norskklimasenter.no

35 000 kr i støtte når man bytter til varmepumpe hjemme

Miljøet er i fokus når det blir forbud på oljefyring i 2020. Faktisk er det så viktig at man kan få opp til 35 000 kroner i støtte for å bytte til et mer miljøvennlig varmealternativ. Slik går du fram.Kjøper du en luft-til-vann-varmepumpe fra Panasonic før juni 2019 kan du få opp til 35 000 kroner i støtte fra Enova.

Hvorfor det? Jo, forklaringen er enkel.

I 2015 sto fyring med fossil olje og parafin for et CO2-utslipp på 730 000 tonn her i Norge. Denne typen oppvarmingskilder blir ulovlig fra 2020, og det er beregnet at forbudet vil sørge for at CO2-utslippene reduseres med minst 340 000 tonn i året.

For å sørge for at flest mulig nordmenn bytter til et miljøvennlig alternativ, tilbys det økonomisk støtte for å bytte til varmepumpe.

Bytt til varmepumpe nå – før det er for sent. Bestill her og få opp til 35 000 kroner i støtte.

 

Hvordan får man støtte?

Når varmepumpen er kjøpt og installert, registrerer man bare alle kostnader på Enovas hjemmesider. Man kan velge mellom å få pengene utbetalt med én gang, eller som en del av skatteoppgjøret.

I juni reduseres tilbudet til 20 000 kroner, så her gjelder det å være rask.

[vc_btn title=”BESTILL NÅ: KOSTNADFRITT HJEMMEBESØK AV EN INSTALLATØR” style=”flat” shape=”square” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Fnorsk-klimasenter.no%2Fkontakt%2F|||”]

Bra for miljøet – billig for deg

I tillegg til å være miljøvennlig er også varmepumpen et svært rimelig alternativ. De aller fleste merker en betydelig endring i strømregningen og sparer tusenvis av kroner i året.

– Moderne varmepumper er svært effektive, noe som er bra for både miljøet og lommeboken. Det er ikke uvanlig at det er en investering som har betalt seg inn etter bare noen år, forteller Frida Rosenlind, produktsjef i Panasonic.