post@norskklimasenter.no

Dårlig inneluft påvirker helsen vår – enkel løsning gir ren luft hjemme

Dårlig luft hjemme er noe som kan påvirke hele familiens helse, men noe som de fleste ikke er klar over, er at det er svært enkelt å gjøre noe med inneluften – man kan installere en luftvarmepumpe. For å få hjelp kan man bestille gratis befaring med en av deres installatører.

Bestill her: Kostnadsfritt hjemmebesøk av en installatør – få tips og råd uten forpliktelser.

Luften i hjemmet påvirker helsen vår – året rundt. På vinteren er det høysesong for bakterier og virus som sprer seg som ild i tørt gress mellom familiemedlemmer, men også på sommeren lider mange under høyt pollennivå i luften.

Feks. En luftvarmepumpe fra Panasonic er en enkel løsning på problemet. Flere av deres modeller har nemlig et toppmoderne luftrensesystem som effektivt sørger for at man puster inn renere luft.

– Samtidig som luften varmes opp eller kjøles ned, renses den ved hjelp av nanoteknologi. Opptil 99 prosent av skadelige partikler som for eksempel mugg, virus og bakterier kan elimineres med vårt nye system nanoe™ X, forklarer Frida Rosenlind, produktsjef i Panasonic.

For alle pollenallergikere er den nye teknologien en fantastisk nyhet, da også pollenpartikler uskadeliggjøres.

– Jeg anbefaler virkelig alle som går rundt og føler seg dårlig på våren og sommeren å installere en av våre pumper, sier Rosenlind.

Sikre deg en luftvarmepumpe før sommeren: Bestill befaring og få en skreddersydd løsning for din bolig.

I tillegg reduserer pumpen også lukten fra mat eller sigaretter, noe som utgjør en betydelig endring i luftens kvalitet.

En varmepumpe har allerede blitt svært populært blant nordmenn som vil redusere oppvarmingskostnader om vinteren, og samtidig sikre seg en behagelig innetemperatur på sommeren.

Vi har et spesielt tilbud for de som ønsker å skaffe seg en varmepumpe: Helt kostnadsfritt kan man få hjemmebesøk av en sertifisert installatør som svarer på dine spørsmål og setter opp en løsning som passer din bolig. Klikk på lenken nedenfor for å bestille time.

Her bestiller du enkelt hjemmebesøk– helt gratis og uten forpliktelser!