post@norskklimasenter.no

Mitsubishi Furo

Mitsubishi Furo 5100

Gulvmodellen med maksimal ytelse og stilrent design

Opplev komfort og effektivitet med Mitsubishi Furo 5100, markedets mest stillegående gulvmodell. Denne avanserte varmepumpen er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med mål om å sette en ny standard innen design for gulvmodeller. Med toppklasse varmeeffekt, lavt lydnivå og moderne design, er Furo 5100 det perfekte valget for ditt hjem.

 

Mitsubishi Furo 6000

Gulvmodellen med kraftig ytelse og stilrent design

Opplev maksimal komfort og effektivitet med Mitsubishi Furo 6000, en avansert gulvmodell designet for de som ønsker en kraftig varmepumpe med diskré plassering nær gulvet. Med sitt slanke og moderne design smelter Furo 6000 sømløst inn i interiøret, samtidig som den leverer topp ytelse og lavt lydnivå.

 

Kort oppsummert forskjellen på modellene vi tilbyr

Hvis du har et større oppvarmingsbehov eller ønsker en kraftigere varmepumpe med svært stillegående drift og effektiv kjøling, er Mitsubishi Furo 6000 det beste valget. Hvis du trenger en pålitelig og stillegående varmepumpe for mindre til middels store rom, vil Mitsubishi Furo 5100 være et utmerket alternativ. Begge modellene tilbyr høy komfort, moderne design og avansert teknologi for optimal varmefordeling.

Tilleggsinformasjon