post@norskklimasenter.no

Panasonic NZ

NZ25YKE

Effektiv varme og kjøling tilpasset norske forhold

Når du skal velge en varmepumpe, er det viktig å finne en modell som passer både hjemmet ditt og klimaet du bor i. Panasonic NZ25YKE er spesielt utviklet med tanke på norske forhold. Denne oppgraderte utgaven av NZVKE har fått et nytt og forbedret design samt enda kraftigere ytelse. Som en del av Panasonics anerkjente Etherea-serie, gir NZ25YKE behagelig varme selv ved svært kalde temperaturer. Med en kapasitet på 6,5 kW kan denne enheten levere både oppvarming og kjøling, tilpasset sesongens behov.

 

NZ35YKE

Effektiv varme og kjøling tilpasset norske forhold

Når du skal velge en varmepumpe, er det viktig å finne en modell som passer både hjemmet ditt og klimaet du bor i. Panasonic NZ35YKE er spesielt utviklet med tanke på norske forhold. Denne oppgraderte utgaven av NZVKE har fått et nytt og forbedret design samt enda kraftigere ytelse. Som en del av Panasonics anerkjente Etherea-serie, gir NZ35YKE behagelig varme selv ved svært kalde temperaturer. Med en kapasitet på 7,4 kW kan denne enheten levere både oppvarming og kjøling, tilpasset sesongens behov.

 

NZ50YKE

Kraftig varmepumpe tilpasset norske forhold

Når du skal velge en varmepumpe, er det viktig å finne en modell som passer både ditt hjem og klimaet du bor i. Panasonic NZ50YKE er spesielt utviklet med tanke på norske forhold. Denne oppgraderte utgaven av NZVKE har fått et nytt og forbedret design samt enda kraftigere ytelse. Som en del av Panasonics anerkjente Etherea-serie, gir NZ50YKE behagelig varme selv ved svært kalde temperaturer. Med en kapasitet på 8,3 kW kan denne enheten levere både oppvarming og kjøling, tilpasset sesongens behov, og er dermed ideell for større boliger eller rom.

 

Kort oppsummert forskjellen på modellene vi tilbyr

Dersom du har et mindre til middels stort rom og prioriterer stillegående drift og høy energieffektivitet, er Panasonic NZ25YKE eller NZ35YKE gode valg. NZ35YKE gir noe høyere varmeeffekt enn NZ25YKE. For større rom eller boliger med høyere oppvarmingsbehov, vil Panasonic NZ50YKE være det beste valget med sin høyere varmekapasitet, selv om den har et noe høyere lydnivå og litt lavere energieffektivitet.

Tilleggsinformasjon