post@norskklimasenter.no

Mitsubishi Electric Gussuri

På japansk betyr Gussuri “å sove godt”, og det er akkurat det denne varmepumpen lar deg gjøre. Med nattmodus er du garantert en god natts søvn i behagelige omgivelser, uten forstyrrelser.

 

4100 AY25VGK

Den ekstremt stillegående varmepumpen som lar deg sove godt

Opplev komfort og stil med Mitsubishi Electric Gussuri 4100 AY25VGK, en varmepumpe du nesten ikke legger merke til. Med sitt ekstremt stillegående og kompakte design gir den et behagelig og svalt innemiljø på varme sommerdager. De stilrene linjene og matte finishen gjør at den passer perfekt inn i ethvert moderne hjem.

 

4600 AY35VGK

Opplev komfort og stil med Mitsubishi Electric Gussuri 4600 AY35VGK, en varmepumpe du nesten ikke legger merke til. Med sitt ekstremt stillegående og kompakte design gir den et behagelig og svalt innemiljø på varme sommerdager. De stilrene linjene og matte finishen gjør at den passer perfekt inn i ethvert moderne hjem.

 

Kort oppsummert forskjellen på modellene vi tilbyr

Hovedforskjellen mellom de to modellene er kapasitet. Gussuri 4600 AY35VGK har høyere varme- og kjølekapasitet, og er derfor bedre egnet for større rom eller boliger med større oppvarmingsbehov. Gussuri 4100 AY25VGK passer godt for mindre rom og gir noe høyere energieffektivitet og lavere lydnivå på utedelen.

Tilleggsinformasjon