Salgsbetingelser

Standard montering etter gjeldende lover og regler.

Alle våre montører er F-gass sertifiserte og har all den nødvendige dokumentasjonen som trengs for å utføre slikt arbeid. Profesjonelle fagfolk som med glede også instruerer og forteller deg hvordan du får optimal utnyttelse av din varmepumpeløsning.

En standard montering forutsetter at du har klargjort forholdene i forkant. Det betyr at det er tilgjengelig jordet strømtilførsel, helst ikke lenger unna enn to meter. Må du legge opp en ny kurs, sørg for at den er dimensjonert for den varmepumpen som du har bestilt. En jordfeilbryter er alltid å anbefale. Vi forutsetter også at vi kan kjøre frem til monteringsstedet og at montøren har enkel adkomst og gode arbeidsmuligheter på stedet. Forøvrig må det være minst 30 cm betong å montere utedelen på, Hulltaking i trevegg(30 cm tykkelse) og 4 meter rørstrekk er en del av standard monteringspakke. Må det bores gjennom betong, leca eller asbest, må du regne med et lite tillegg i prisen.

La det også være sagt at vi fraskriver oss ansvaret for eventuelle følgeskader relatert til bygningsmessige svakheter eller manglende informasjon om rør og elektriske lkabler som ligger i vegg. Når varmepumpen er montert og testkjørt, anser vi monteringen som sluttført. Merarbeid knyttet til remontering av omkringliggende utstyr, bruk av stillaser, lift o.l. , faktureres i tillegg.

Norsk Klimasenter gir deg også garanti på monteringen.

At du har egen garanti på varmepumpen, skulle bare mangle. Hos oss får du også garanti på monteringen. Du kan være sikker og trygg på at arbeidet er skikkelig utført i henhold til alle lover og regler. Det eneste vi ikke kan påta oss ansvaret for, er byggtekniske følgeskader grunnet manglende informasjon og dess like. Da snakker vi om dårlig treverk, murpuss som kan løsne, tapeter som er dårlig limt og lignende.

Det er lov å ombestemme seg. Bare husk å avbestille god tid i forkant.

Avbestiller du avtalt monteringstidspunkt mer enn tre virkedager i forkant, slipper du gebyr av noe slag. Gjør du det 1-3 dager i forkant, får du et gebyr på 20% av standard monteringspris. Venter du til dagen før(24 timer), er gebyret 50%.  Da må vi få beskjed innen klokka 15.00. Har du ikke avbestilt og montør stiller opp hjemme hos deg uten å komme til, faktureres 100% av avtalt pris.